top of page
Svart bakgrund

Weekend lunch

Saturday 11.00-17.00
Sunday 12.00-15.00 (after 15.00 it is Sunday dinner)

Subject to possible rapid changes in the menu

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn​

Starters

Snacks

​

Charcuterie tray

Cheese tray

Croquettes

Green Nocellara olives

Nut mix

Chips
Marcona almonds

​

​

​

 

125

125

80

40

40

40

50

​

​

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155

Vinrekommendation: Saint-Réol Champagne, Pinot Noir, Chardonnay, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök,
finhackad cornichon, betchips och örtpulver

140

Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Hummersoppa

RHummersoppa, räkkompott med gurka, tomat och mango, toppas med krutonger
145

Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

135

Vinrekommendation: De la Pépière, Melon de Bourgogne, Frankrike

Pumpasoppa

Krämig pumpasoppa med örtolja
och krutonger

130

Vinrekommendation: Le pichet, Colombar, Frankrike

Svart bakgrund

Main

Club sandwich

Rooster thigh fillet on toast with lettuce, tomatoes, bacon, pickled red onion & parmesan.
Served with french fries & dijonnaise
155

Beer recommendation: Bryggmästarens Mellan, Draft Beer

Caesar salad

Rooster thigh fillet, lettuce, pickled red onion, bacon, semi dried tomatoes,
caesar dressing, crou
tons, and parmesan
155

Wine recommendation: Avelada, Lourerio, Portugal

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling, parmesan, persilja och örtolja
225

Vinrekommendation: Nina, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

259

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Hamburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Råbiff

Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök, finhackad cornichon, betchips och örtpulver. Serveras med pommes frites och dijonnaise 

285

Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
S
erveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, se
napssmör och portvinssås 

290

Vinrekommendation: Marchesi, Barbera d´Asti, Italien

Creamy shrimp sandwich

Shrimp and dill mayonnaise mixture with red onion, chives, and lemon.
Served on toast with lettuce
, pickled onion and a baked egg

225
Option: Bleak row  Extra 90
Wine recommendation: Avelada, Lourerio, Portugal 

Fish and chips

Pan-breaded cod with remoulade, pickled red onion and friess fries
185

Beer recommendation: Peroni, Draft beer

Halloumi hamburgare

Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Childrens menu

Fish and Chips

90

Black Background_edited.jpg

DESSERTS

Crème brûlée

Served with the evenings sorbet, caramelized almonds and berries

110

Wine recommendation: Tokaji late harvest, Hungary

Ice cream or Sorbet

Served with almond crumble and berries

40

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

30

Choklad, dulche, björnbär

Dulchebavaroaise, björnbärsglass, terriné på choklad och kola, lemoncurd, karamelliserade hasselnötter och hallonmaräng

130

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

​

Cheese & Crackers

Cheese serving with sourdough crackers & the evenings marmalade

125

Cardells Praline

Ask for todays flavor of our praline

30

bottom of page