top of page
Svart bakgrund

Weekend lunch

Saturday 11.00-17.00
Sunday 12.00-15.00 (after 15.00 it is Sunday dinner)

Subject to possible rapid changes in the menu

Starters

Snacks

​

Charcuterie tray

Cheese tray

Croquettes

Green Nocellara olives

Nut mix

Chips
Marcona almonds

​

​

​

 

125

125

80

40

40

40

50

​

​

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155

Vinrekommendation: 

Råbiff

Hackat oxinnanlår uppblandat med majonnäs på saltgurka och persilja,
serveras med kaprisaioli, rostat rågbröd, rödbetschips och riven parmesan

140

Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

130

Vinrekommendation: 

Kantarelltoast

Smörstekta kantareller på rostat surdegsbröd med västerbottenost, persilja och picklad stjälkselleri
149

Svart bakgrund

Weekend lunch

Saturday 11.00-17.00
Sunday 12.00-15.00 (after 15.00 it is Sunday dinner)

Subject to possible rapid changes in the menu

Main

Club sandwich

Rooster thigh fillet on toast with lettuce, tomatoes, bacon, pickled red onion & parmesan.
Served with french fries & dijonnaise
155

Beer recommendation: Bryggmästarens Mellan, Draft Beer

Moules Fries

Wine- & cream cooked mussels with lemon, chili, parsley & garlic.
Served with French fries and Dijonnaise
255

Wine recommendation: Lunden, Riesling, Germany

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling, friterade pumpakärnor, parmesan, örtolja och vattenkrasse
225

Vinrekommendation: 

Caesar salad

Rooster thigh fillet, lettuce, pickled red onion, bacon, semi dried tomatoes,
caesar dressing, crou
tons, and parmesan
155

Wine recommendation: Avelada, Lourerio, Portugal

Råbiff

Hackat oxinnanlår uppblandat med majonnäs på saltgurka och persilja,
serveras med kaprisaioli, rostat rågbröd, rödbetschips och riven parmesan.
Serveras med pommes frites och dijonnaise

285

Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
S
erveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, se
napssmör och portvinssås 

290

Vinrekommendation: H3 Cabernet Sauvignon, USA 

Creamy shrimp sandwich

Shrimp and dill mayonnaise mixture with red onion, chives, and lemon.
Served on toast with lettuce
, pickled onion and a baked egg

225
Option: Bleak row  Extra 90
Wine recommendation: Avelada, Lourerio, Portugal 

Fish and chips

Pan-breaded cod with remoulade, pickled red onion and friess fries
185

Beer recommendation: Peroni, Draft beer

Hamburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Halloumi hamburgare

Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Childrens menu

Fish and Chips

90

bottom of page