Weekend lunch
Saturday 11.00-17.00
Sunday 12.00-15.00 (after 15.00 it is Sunday dinner)
Subject to possible rapid changes in the menu
Starters
Snacks
​
Charcuterie tray
Cheese tray
Croquettes
Green Nocellara olives
Nut mix
Chips
Marcona almonds
​
​
​
125
125
80
40
40
40
50
​
​
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155
Vinrekommendation:
Råbiff
Hackat oxinnanlår uppblandat med majonnäs på saltgurka och persilja,
serveras med kaprisaioli, rostat rågbröd, rödbetschips och riven parmesan
140
Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
130
Vinrekommendation:
Kantarelltoast
Smörstekta kantareller på rostat surdegsbröd med västerbottenost, persilja och picklad stjälkselleri
149
Weekend lunch
Saturday 11.00-17.00
Sunday 12.00-15.00 (after 15.00 it is Sunday dinner)
Subject to possible rapid changes in the menu
Main
Club sandwich
Rooster thigh fillet on toast with lettuce, tomatoes, bacon, pickled red onion & parmesan.
Served with french fries & dijonnaise
155
Beer recommendation: Bryggmästarens Mellan, Draft Beer
Moules Fries
Wine- & cream cooked mussels with lemon, chili, parsley & garlic.
Served with French fries and Dijonnaise
255
Wine recommendation: Lunden, Riesling, Germany
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling, friterade pumpakärnor, parmesan, örtolja och vattenkrasse
225
Vinrekommendation:
Caesar salad
Rooster thigh fillet, lettuce, pickled red onion, bacon, semi dried tomatoes,
caesar dressing, croutons, and parmesan
155
Wine recommendation: Avelada, Lourerio, Portugal
Råbiff
Hackat oxinnanlår uppblandat med majonnäs på saltgurka och persilja,
serveras med kaprisaioli, rostat rågbröd, rödbetschips och riven parmesan.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
285
Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
Serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
290
Vinrekommendation: H3 Cabernet Sauvignon, USA
Creamy shrimp sandwich
Shrimp and dill mayonnaise mixture with red onion, chives, and lemon.
Served on toast with lettuce, pickled onion and a baked egg
225
Option: Bleak row Extra 90
Wine recommendation: Avelada, Lourerio, Portugal
Fish and chips
Pan-breaded cod with remoulade, pickled red onion and friess fries
185
Beer recommendation: Peroni, Draft beer
Hamburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Halloumi hamburgare
Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Childrens menu
Fish and Chips
90