![](https://static.wixstatic.com/media/791d34_75401be6fa944a02ba6efed329bcefcb~mv2.jpg/v1/fill/w_1600,h_1036,al_c,q_85,enc_avif,quality_auto/791d34_75401be6fa944a02ba6efed329bcefcb~mv2.jpg)
![Svart bakgrund](https://static.wixstatic.com/media/11062b_2a21543d073044d3bb407f6818a6151f~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_551,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/11062b_2a21543d073044d3bb407f6818a6151f~mv2.jpg)
Weekend lunch
Saturday 11.00-17.00
Sunday 12.00-15.00 (after 15.00 it is Sunday dinner)
Subject to possible rapid changes in the menu
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn​
Starters
Snacks
​
Charcuterie tray
Cheese tray
Croquettes
Green Nocellara olives
Nut mix
Chips
Marcona almonds
​
​
​
125
125
80
40
40
40
50
​
​
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155
Vinrekommendation: Saint-Réol Champagne, Pinot Noir, Chardonnay, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök,
finhackad cornichon, betchips och örtpulver
140
Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau
Hummersoppa
RHummersoppa, räkkompott med gurka, tomat och mango, toppas med krutonger
145
Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
135
Vinrekommendation: De la Pépière, Melon de Bourgogne, Frankrike
Pumpasoppa
Krämig pumpasoppa med örtolja
och krutonger
130
Vinrekommendation: Le pichet, Colombar, Frankrike
![Svart bakgrund](https://static.wixstatic.com/media/11062b_2a21543d073044d3bb407f6818a6151f~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_551,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/11062b_2a21543d073044d3bb407f6818a6151f~mv2.jpg)
Main
Club sandwich
Rooster thigh fillet on toast with lettuce, tomatoes, bacon, pickled red onion & parmesan.
Served with french fries & dijonnaise
155
Beer recommendation: Bryggmästarens Mellan, Draft Beer
Caesar salad
Rooster thigh fillet, lettuce, pickled red onion, bacon, semi dried tomatoes,
caesar dressing, croutons, and parmesan
155
Wine recommendation: Avelada, Lourerio, Portugal
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling, parmesan, persilja och örtolja
225
Vinrekommendation: Nina, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
259
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Hamburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Råbiff
Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök, finhackad cornichon, betchips och örtpulver. Serveras med pommes frites och dijonnaise
285
Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
Serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
290
Vinrekommendation: Marchesi, Barbera d´Asti, Italien
Creamy shrimp sandwich
Shrimp and dill mayonnaise mixture with red onion, chives, and lemon.
Served on toast with lettuce, pickled onion and a baked egg
225
Option: Bleak row Extra 90
Wine recommendation: Avelada, Lourerio, Portugal
Fish and chips
Pan-breaded cod with remoulade, pickled red onion and friess fries
185
Beer recommendation: Peroni, Draft beer
Halloumi hamburgare
Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Childrens menu
Fish and Chips
90
![Black Background_edited.jpg](https://static.wixstatic.com/media/791d34_6a409572972a4b699a058ebdb6f2ba90~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_551,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/791d34_6a409572972a4b699a058ebdb6f2ba90~mv2.jpg)
DESSERTS
Crème brûlée
Served with the evenings sorbet, caramelized almonds and berries
110
Wine recommendation: Tokaji late harvest, Hungary
Ice cream or Sorbet
Served with almond crumble and berries
40
Cardells Pralin
Fråga efter dagens smak på våra praliner
30
Choklad, dulche, björnbär
Dulchebavaroaise, björnbärsglass, terriné på choklad och kola, lemoncurd, karamelliserade hasselnötter och hallonmaräng
130
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
​
Cheese & Crackers
Cheese serving with sourdough crackers & the evenings marmalade
125
Cardells Praline
Ask for todays flavor of our praline
30