top of page
Black Background_edited.jpg

Evening menu

Served Thursdays-Saturdays from 17.00

Subject to possible rapid changes in the menu

Januari erbjudande

Hummersoppa

Biff Rydberg

Crème Brûlée

 

350

Starters

Bleak roe

Served with whipped crème fraîche, red onion, chives and butter-fried brioche
140

Vrecommendation: Gusatve Lorentz, Pinot Gris, France

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

135

Vinrekommendation: De la Pépière, Melon de Bourgogne, Frankrike

Hummersoppa

RHummersoppa, räkkompott med gurka, tomat och mango, toppas med krutonger
145

Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

Blue mussels

Cream and wine-boiled blue mussels flavored with chili, parsley, lemon and garlic
130

Wine recommendation: Lunden, Riesling, Germany

Råbiff

Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök,
finhackad cornichon, betchips och örtpulver

140

Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Pumpasoppa

Krämig pumpasoppa med örtolja
och krutonger

130

Vinrekommendation: Le pichet, Colombar, Frankrike

Black Background_edited.jpg

MAIN DISHES

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling,

parmesan, örtolja och persilja
225

Vinrekommendation: Nina, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Moules Fries

Wine- & cream cooked mussels with lemon, chili, parsley & garlic.
Served with French fries and Dijonnaise

255

Wine recommendation: Lundén, Riesling, Germany

Råbiff

Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök, finhackad cornichon, betchips och örtpulver. Serveras med pommes frites och dijonnaise 

285

Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Hamburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Entrecôte

Stekt entrecôte med picklad vitkål, karamelliserad lök. timjan-och äpplesås. Serveras med pommes frites och bearnaisesås

345

Vinrekommendation: Concreto, Malbec, Argentina

Beef Rydberg

Diced beef fillet, potatoes and yellow onion.
S
served with confit egg yolk, 
grated horseradish, see
nap smear and port wine sauce 

290

Wine recommendationation: Max´s, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Australia 

Creamy Shrimp Sandwich

Shrimp and dill mayonnaise mixture with

red onion, chives, and lemon.
Served on toast with lettuce,

pickled onion and a baked egg
Option: Roe roe 90

225

Wine recommendation: Lundén, Riesling, Germany 

Halloumi hamburgare

Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Gös

Halstrad gös med rotselleripuré, dillkonfiterad potatis, picklad fänkål, citronpulver och sandefjordssås

285

Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

Childrens menu

Fish and Chips

90

Black Background_edited.jpg

DESSERTS

Crème brûlée

Served with the evenings sorbet, caramelized almonds and berries

110

Wine recommendation: Tokaji late harvest, Hungary

Cheese & Crackers

Cheese serving with sourdough crackers & the evenings marmalade

125

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

30

Choklad, dulche, björnbär

Dulchebavaroaise, björnbärsglass, terriné på choklad och kola, lemoncurd, karamelliserade hasselnötter och hallonmaräng

130

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Ice cream or Sorbet

Served with almond crumble and berries

40

Cardells Praline

Ask for todays flavor of our praline

30

bottom of page