

Evening menu
Served Thursdays-Saturdays from 17.00
Subject to possible rapid changes in the menu
Starters
Snacks
Charcuterie tray
Cheese tray
Croquettes
Green Nocellara olives
Nut mix
Chips
Marcona almonds
125
125
80
40
40
40
50
Jordärtskocksoppa
Krämig jordärtskockssoppa med friterad grönkål och örtolja
135
Vinrekommendation: Campillo Blanco, Viura, Spanien
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
135
Vinrekommendation: Colomé, Torrontes, Argentina
Blue mussels
Cream and wine-boiled blue mussels flavored with chili, parsley, lemon and garlic
130
Wine recommendation: Lunden, Riesling, Germany
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök,
picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
145
Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien

MAIN DISHES
Moules Fries
Wine- & cream cooked mussels with lemon, chili, parsley & garlic.
Served with French fries and Dijonnaise
255
Wine recommendation: Lundén, Riesling, Germany
Beef Rydberg
Diced beef fillet, potatoes and yellow onion.
Sserved with confit egg yolk,
grated horseradish, seenap smear and port wine sauce
290
Wine recommendation: H3, Cabernet Sauvignon. USA
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
Serveras med pommes frites och dijonnaise
290
Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien
Creamy Shrimp Sandwich
Shrimp and dill mayonnaise mixture with
red onion, chives, and lemon.
Served on toast with lettuce,
pickled onion and a baked egg
Option: Roe roe 90
225
Wine recommendation: Lundén, Riesling, Germany
Halloumiburgare
Stekt hallouimi i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
199
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling, rosatde betor, parmesan och örtolja.
245
Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien
Högrevsburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
199
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Childrens menu
Fish and Chips
90

DESSERTS
Crème brûlée
Served with the evenings sorbet, caramelized almonds and berries
110
Wine recommendation: Tokaji late harvest, Hungary
Cheese & Crackers
Cheese serving with sourdough crackers & the evenings marmalade
125
Crème brûlée
Served with the evenings sorbet, caramelized almonds and berries
110
Wine recommendation: Tokaji late harvest, Hungary
Ice cream or Sorbet
Served with almond crumble and berries
40

