top of page
Svart bakgrund

LUNCHMENY

Serveras Måndag-Fredag kl.11:00-14:00
I  lunchen ingår, bröd, smör, vatten, sallad, kaffe och kaka

Med reservation för eventuellt snabba  ändringar i menyn

Vecka 39 25/9 - 29/9

Veckans lunch

Raggmunk med stekt fläsk, brynt smör och rårörda lingon
110

Club sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel,
picklad rödlök och riven parmesan. Serveras med pommes frites
och dijonnaise.

155

Moules frites

Grädd & - vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

220

Krämig räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd

205

Caesarsallad

Örtbakat tupplår, krämig sallad med caesardressing, baconströssel, romansallad, picklad rödlök och semitorkade tomater. Toppas med parmesan och brödkrutonger

155

Kikärts-och champinjonsbiffar

Smaksatta med koriander, spiskummin, chili
och persilja. Serveras med röda- och svarta linser och säsongens primörer
155

Vinrekommendation: Cezar,  Syrah, Ungern

Fish and chips

Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
185

Ölrekommendation: Peroni, Fatöl

Pasta med tupplår

Pestoslungad pasta med lågtempererat tupplår och riven parmesan
155

Vinrekommendation: Planeta, Nero d ´Avola, Italy

bottom of page