top of page
Svart bakgrund

Event på Cardells

Här hittar ni våra olika middagar och vinprovningar med olika teman. 

Vi lägger ut löpande nya och kommande saker både här och på vår Instagram. 

Bokningar för alla event och middagar görs under eventet eller Boka Bord

Söndag 30 November

Cardells 5-rätters Brunch
Denna söndag gör vi en 5-rätters
brunch som serveras till bords. 

5-rätters brunch 395
Dryckespaket alkohol 350
Dryckespaket alkoholfritt 300

Serveras 11.00 - 15.00 söndagen 28 September

Onsdag 3 December

Vinprovning
Bubbel - I dess olika stilar

 

Välkommen till en kväll i bubblornas tecken – där vi utforskar mousserande vin i olika skepnader. Från eleganta klassiker till moderna uttryck och vad vi kan använda de olika till.

Vi provar fem viner från olika ursprung och traditioner, alla med sin egen tolkning av bubblor.


Till provningen serveras snacks och tilltugg.

Efteråt serveras en tvårätters meny från köket.


Start: kl. 18.00
Pris: 995 kr per person

Bindande anmälan krävs.Vi reserverar oss för att provningen kan ställas in vid för få deltagare.

Nyår ta med hem
Onsdag 31 December 

 

Även i år kommer vi ha vår omtyckta 3-rätters nyårsmeny att ta med hem. Det medföljer instruktioner för att värma på och avsluta själv hemma. Hämtas under dagen på Nyårsafton mellan kl. 11-15

 

Förrätt
Krämig hummersoppa, räkkompott på majs,
chili och persilja


Huvudrätt
Lågtempererad flankstek med vitlök och timjan.
Potatiskrokett med Västerbottensost,
svart tryffelsmör, portvinssås,
glaserad gul lök och senapspicklad rödkål


Dessert
Chokladmousse, vaniljkokta körsbär, svartvinbärsmaräng, rårörda havtorn
och rostade hasselnötter

 

3-rätters 499kr
Hämtas på Cardells mellan kl.11-15 på Nyårsafton

Nyårssupé på plats
Onsdag 31 December

Välkomna att fira in nyårsafton med oss på Cardells!
Kvällen inleds kl. 18.30 och vi har en
femrättersmiddag redo för er 
med avslut i god tid till tolvslaget.

Löjrom på råraka, vispad crème fraîche, rödlök, gräslök
 

Hummersoppa med pilgrimsmussla, dill, chili och majs

Krispigt ankbröst, rostad palsternackspuré,
smörad tuppfond med apelsin och Cointreau,
friterade svarta linser, vaniljkokt blodapelsin och timjanconfiterad potatis

 

Oxfilé, portvinssås, riven svart tryffel, krokett på Västerbottensost och potatis, smörstekt vårlök och haricots verts

Choklad, havtorn och vanilj

5-rätters nyårssupé 1295

Vinpaket till middagen 695

Onsdag 21Januari 2026

Vinprovning
Rhônedalen

 

 Vi utforskar Rhônedalens viner och provar fem olika stilar från regionen. Den södra delen är mest känd för sina Châteauneuf-du-Pape-viner, medan de norra delarna bjuder på kraftfulla, Syrah-drivna viner. Under kvällen får du lära dig mer om druvorna, vinmakarnas hantverk och vad som gör Rhônedalen så unik.

 

Till provningen serveras snacks och tilltugg. Efteråt har köket förberett två rätter som serveras till oss.


Start: kl. 18.00
Pris: 850kr per person

Bindande anmälan krävs. Vi reserverar oss för att provningen kan ställas in vid för få deltagare.

Söndag 25 Januari

Cardells 5-rätters Brunch
Denna söndag gör vi en 5-rätters
brunch som serveras till bords. 

5-rätters brunch 435
Dryckespaket alkohol 350
Dryckespaket alkoholfritt 300

Serveras 11.00 - 15.00 söndagen 28 September

Onsdag 4 Februari 2026

Vinprovning
Cabernet Sauvignon

 Upptäck Cabernet Sauvignons mångsidighet under en kväll fylld av smakupplevelser. Vi provar fem olika viner från världens främsta Cabernet-regioner och utforskar hur druvan uttrycker sig i olika klimat och platser.
 

Till provningen serveras snacks och lättare tilltugg. Efteråt bjuder köket på två rätter som passar
vinernas karaktär.


Start: kl. 18.00
Pris: 850kr per person

Bindande anmälan krävs. Vi reserverar oss för att provningen kan ställas in vid för få deltagare.

bottom of page