top of page
Svart bakgrund

Event på Cardells

Här hittar ni våra olika middagar och vinprovningar med olika teman. 

Vi lägger ut löpande nya och kommande saker både här och på vår Instagram. 

Bokningar för alla event och middagar görs under eventet eller Boka Bord

Onsdag 4e September

Vinprovning Alsace 

Vi provar 5 olika stiltypiska viner från den legendariska vin region i Frankrike. 
Snacks och tilltugg till provningen sedan följer 2 rätter från köket efter provningen. 
Start kl. 18.00
800 per/person, b
indande anmälan

Onsdag 18e September

Vinprovning Australien

Vi provar 5 olika viner från det väldigt stora landet Australien. Som göra alla typer av viner i olika stilar och varianter.
Snacks och tilltugg till provningen sedan följer 2 rätter från köket efter provningen. 
Start kl. 18.00
750 per/person, b
indande anmälan

Onsdag 25e September
Vinprovning Piemonte

Vi provar 5 olika viner från detta oerhört populära vinregion i nordvästra Italien.
Snacks och tilltugg till provningen sedan följer 2 rätter från köket efter provningen. 
Start kl. 18.00
850kr per/ person, bindande anmälan

Onsdag 16e Oktober
Vinprovning Kalifornien

Vi provar 5 olika viner från denna dominanta vinregion i USA som visar både på att de gör bland de bästa viner i världen men även enklare mer tillgängliga viner. 
Snacks och tilltugg till provningen sedan följer 2 rätter från köket efter provningen. 
Start kl. 18.00
850kr per/ person, bindande anmälan

Jubileumsmiddag
Cardells firar 4-års dag
Lördag 28e September

I vanlig ordning kring vår års dag firar vi på Cardells
med en fantastisk helkväll. 
7-rätters middag från Johnny och Erik i köket  med tillhörande drycker från Rickard och Serena i Serveringen

 

Start kl. 17.30
7-rätters med tillhörande drycker
2395kr p/p

Gåsamiddag på Cardells
31e Oktober- 17e November


Åter igen är det tid för årets Gås, vi gör i år vårt 5e år med våran 3-rätters populära Gåsamiddag.

Förrätt
Svartsoppa med krås och äpple
Eller 

Jordärtskocksoppa med friterad grönkål
och örtolja

Varmrätt

Krispigt gåsbröst och krokett på gåslåret serveras tillsammans med brysselkål, rödkål, smörstekta katrinplommon, svartvinbärsgelé, stekta äpple, gåsfett stekt potatis och gåsasås.

Dessert 
"Äppelkaka"

Bakat äpple, kanel och kardemummaglass, havrecrumble, björnbärsmaräng, lemoncurd och rårörda blåbär

Gåsamiddag 525
Dryckespaket 395

2  sittningar per kvälll
17.00 till 19.30 
Eller 
19.3
0 till 22.30

Onsdag 20e November
Vinprovning Bubbel

Tiden är inne för den populära "bubbelprovningen". Varför finns det så många olika område som sticker ut med sina bubbliga viner och hur skiljer de sig? Vi provar 5 olika mousserande viner för att uppleva skillnaderna och likheterna i de olika sorter och stilar som finns.
Snacks och tilltugg till provningen sedan följer 2 rätter från köket efter provningen. 
Start kl. 18.00
895kr per/ person, bindande anmälan

bottom of page