Svart bakgrund

Event på Cardells

Vinprovningar och andra Middagar är tillbaka igen på Cardells!
Det kommer att fyllas på med fler provningar och även middagar under hela hösten.
Provningarna startar kl.18.00

Bokningar för eventen görs på Boka Bord

Onsdag 7e December
Vinprovning “Rätt bubblor till Nyår”
Vi ska prova 5 olika Mousserande viner i olika stilar för att lära oss mer om bubblor och fram för allt vilken vi ska välja till nyår. Tilltugg till provningen och Johnny gör 2-Rätter efter provningen till oss. 850kr p/p

OBS!!! Fullbokad 

31e December- Nyårsafton


Ta hem
Nyårsmeny för att ta med hem
Cardells 3-Rätters meny att ta med hem på Nyårsafton för att tillaga och avsluta det sista hemma själv med enkla instruktioner. 


Förrätt
Rökt ankbröst, äpplekräm, chilimajonnäs, äppelcider-picklad fänkål

Varmrätt
Lågtempererad kalvrygg, portvinssås, potatis- och purjolöksgratäng med västerbottenost och timjan, bakad morot, rostad jordärtskocka och rödlöksmarmelad.
Dessert

Gjuten hallon och lakrits-mousse med bärkompott och kolakaramelliserade hasselnötter. 

425kr 

Lägg till 3st av Cardells Praliner till kaffet 

485kr

31e December- Nyårsafton


Nyårssupé på plats

5-Rätters nyårssupé på plats på Cardells
med start kl.18.30 och klar ca:23.00 

895kr p/p


Rätt 1 
Löjrom, smetana, brioche & krispigt fläsk

Rätt 2 
Rökt ankbröst, friterad bovete, äppelkräm, chiliemulsion, äppelcider picklad fänkål och pommes soufflé 
Rätt 3 

Smörstekt piggvar, rotselleripuré, "kåldolme" med shiitake, äpple och lök. Krämig hummersås, mandelpotatischips och forellrom

Rätt 4

Lågtempererad oxfilé, portvinssås, rostad morotspuré, smörbakad zucchini, blackgarlic-kräm, marinerad paprika och svart tryffel

Rätt 5 

Choklad & Havtorn

 

Onsdag 8e Februari
Vinprovning “Rhônedalen- Där det klassiska Châteauneuf-du-Pape kommer ifrån ”
Vi ska prova 5 olika viner ifrån Rhône och visa på vad detta område i Frankrike har att erbjuda. Tilltugg till provningen och sen 2-Rätter från köket.
750kr p/p

Onsdag 22e Februari
Vinprovning “Vin och skaldjur”
Vår populära vin & skaldjursprovning är tillbaka även denna vinter. Vi prova 5 olika viner som passar till olika skaldjur och tillagningar. Johnny från köket ordnar olika typer av skaldjur till oss under kvällen.
850kr p/p

Onsdag 8e Mars
Vinprovning “Spanien och tapas”
Vi ska prova 5 olika viner ifrån Spanien och varför de är bra till olika tapas.
Tapas och tilltugg under hela provningen från köket
750kr p/p

Onsdag 15e Mars
Vinprovning “Vinprovning för nybörjare”
Perfekt för dig som är nyfiken på vinprovningar. Vi ska prova 5 olika viner och går igenom grunderna i vinets tillverkning och hur man gör ett vin. Det blir grundligt, lätt och enkelt
för att det ska vara lättsamt att prova och testa vin.
Tilltugg till provningen med en 2 rätters middag efter provningen.
695kr p/p

Onsdag 22e Mars
Vinprovning “Europas mindre kända vinländer”
Vi ska prova 5 olika viner ifrån mindre kända vinländer i Europa. Tilltugg till provningen med en 2-rätters middag efter provningen.
695kr p/p

Onsdag 19e April
Vinprovning “Sydafrika”
Vi ska prova 5 olika viner från Sydafrika. Tilltugg till provningen med en
2-rätters middag efter provningen.
750kr p/p

Onsdag 3e Maj
Ölprovning
Vi ska prova 6 öl i olika stilar och lära oss mer om grunden i öl.
Tilltugg till provningen med en 2-rätters middag efter provningen.
695kr p/p

Onsdag 10e Maj
Vinprovning “Nya Zeeland”
Vi ska prova 5 viner ifrån Nya Zeeland. Tilltugg till provningen med en
2-rätters middag efter provningen.
750kr p/p

Onsdag 24e Maj
Vinprovning “Rosé”
Vi ska prova 5 olika roséviner inför sommaren. Tilltugg till provningen med en
2-rätters middag efter provningen.
795kr p/p

(Här ska det finnas bilder från instagram) 4x4 bilder

20220316_121505
press to zoom
20211020_214001
press to zoom
20220326_200609
press to zoom
20211016_152724
press to zoom
20211105_165921
press to zoom
20210526_155539
press to zoom
20210313_212830
press to zoom
20220401_184107
press to zoom
Kopia av IMG_0579_edited
press to zoom
1/1