top of page
Svart bakgrund

HELGLUNCH

Lördagar kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-15.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn 

FÖRRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök,
gräslök och smörstekt brioche
135

Vinrekommendation: Fernand Engel,
Pinot Gris, Frankrike

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
12
0

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Snacks

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

Marconamandlar

 

125

125

80

50

50

45

60

Råbiff

Hackat oxinnanlår, med friterat bovete, tärnad cornichon, krispig schalottenlök, picklad silverlök, äggula, färskkörvel, friterad sardell och
kräm på skånsksenap

135

Vinrekommendation: Valle Asinari, Barbera d´Asti, Italien  

Svart bakgrund

HELGLUNCH

Lördagar kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-15.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn 

Varmrätter

Helgerbjudande i Mars

"Asian-Macka"

Smörstekt surdegsbröd, sallad och spenat med vinaigrett, tomat, ryggbiff marinerad i soja, rostade sesamfrön och röd chili, pepparrotsmajonnäs, gari och vårlök. Serveras med pommes och dipp

185

Biff Rydberg

Smörstekt tärnad oxfilé, potatis och gul lök,
serveras med confiterad äggula, riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
265

Vinrekommendation: Gabrielskloof, The Blendm, Sydafrika

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
220

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Cesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
145

Vinrekommendation: Ventoz, Vinho Verde, Portugal

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
145

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Krämig räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
195
Tillval: Löjrom  80

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot gris, Frankrike

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling,

örtolja & parmesan
185

Vinrekommendation: Letargo, Rioja Blanco, Spanien

bottom of page