Helgmeny
Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-20.00
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
FÖRRÄTTER
Snacks
​
Charkbricka
Ostbricka
Friterade karré &-högrevskroketter
Gröna Nocellara oliver
Nötmix
Chips
Marconamandlar
​
​
​
125
125
80
50
50
45
60
​
​
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155
Vinrekommendation:
Råbiff
Hackat oxinnanlår uppblandat med majonnäs på saltgurka och persilja,
serveras med kaprisaioli, rostat rågbröd, rödbetschips och riven parmesan
140
Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
130
Vinrekommendation:
Kantarelltoast
Smörstekta kantareller på rostat surdegsbröd med västerbottenost, persilja och picklad stjälkselleri
149
Helglunch
Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-20.00
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
Varmrätter
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
259
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling, friterade pumpakärnor, parmesan, örtolja och vattenkrasse
225
Vinrekommendation:
Caesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155
Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår uppblandat med majonnäs på saltgurka och persilja,
serveras med kaprisaioli, rostat rågbröd, rödbetschips och riven parmesan.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
285
Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
Serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
290
Vinrekommendation: H3 Cabernet Sauvignon, USA
Krämig räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230
Tillval: Löjrom 90
Vinrekommendation: Triennes, Rosé, Cinsault, Frankrike
Fish and chips
Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
195
Ölrekommendation: Peroni, Fatöl
Hamburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Halloumi hamburgare
Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Barnmeny
Fish and chips
med dipp
90