

Helglunch
Lördag kl.11.00-17.00
Söndag kl.12.00-15.00 (efter 15.00 är det söndagsmiddag)
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
FÖRRÄTTER
Snacks
​
Charkbricka
Ostbricka
Friterade karré &-högrevskroketter
Gröna Nocellara oliver
Nötmix
Chips
Marconamandlar
​
​
​
125
125
80
50
50
45
60
​
​
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök,
gräslök och smörstekt brioche
140
Vinrekommendation: Fernand Engel,
Pinot Gris, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår med gari, chilipulver, sojagravad äggule kräm, sesam och sojagravad gurka, friterad steklök och citrongräsmajonnäs
135
Vinrekommendation:
Helgerbjudande
September
Lågtempererad ryggbiff på smörstekt focaccia med en basilika-och äpple dressad sallad. Hoisindressing, tomat , stekt lök och picklad rödlök. Serveras med pommesfrites och dipp
195
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
125
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Kantarell toast
Smörstekt surdegsbröd med gräddkokta kantareller och västerbottenost
140
Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

Helglunch
Lördag kl.11.00-17.00
Söndag kl.12.00-15.00 (efter 15.00 är det söndagsmiddag)
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
Varmrätter
Fish and chips
Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
185
Ölrekommendation: Peroni, Fatöl
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
235
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Pasta med tupplår
Pestoslungad pasta med lågtempererat tupplår och riven parmesan
155
Vinrekommendation: Planeta, Nero d ´Avola, Italy
Caesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155
Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike
Entrecôte
Stekt entrecôte med timjanrostad potatis och ratatouille. Serveras med picklad lök, persilja och bearnaisesås på brynt smör
245
Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Krämig räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
205
Tillval: Löjrom 80
Vinrekommendation: Triennes, Rosé, Cinsault, Frankrike
Kikärts-och champinjonsbiffar
Smaksatta med koriander, spiskummin, chili
och persilja. Serveras med ratatouille och säsongens primörer
145
Vinrekommendation: Cezar, Syrah, Ungern
Barnmeny
Friterad kyckling med pommes frites och dipp
85