Helglunch
Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-15.00 (Efter 15.00 se Söndagsmiddag)
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
FÖRRÄTTER
Snacks
​
Charkbricka
Ostbricka
Friterade karré &-högrevskroketter
Gröna Nocellara oliver
Nötmix
Chips
Marconamandlar
​
​
​
125
125
80
50
50
45
60
​
​
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök,
gräslök och smörstekt brioche
150
Vinrekommendation: Fernand Engel,
Pinot Gris, Frankrike
Helgerbjudande
April
"Oxfilémacka"
Focaccia smörstekt i ramslök, lågtempererad oxfilé, romansallad, bakad tomat, tomat- och basilikamajonnäs, riven parmesan och senapspicklad rödkål.
Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
130
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Råbiff
Hackat oxinnanlår med hoisin, picklad savoykål, picklad senapskräm, soyamarinerad beta, bacongula och
riven västerbottenost
135
Helglunch
Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-15.00 (Efter 15.00 se Söndagsmiddag)
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
Varmrätter
Fish and chips
Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
185
Ölrekommendation: Peroni, Fatöl
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
255
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Pasta med tupplår
Pestoslungad pasta med lågtempererat tupplår och riven parmesan
155
Vinrekommendation: Planeta, Nero d ´Avola, Italy
Caesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155
Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike
Entrecôte
Stekt entrecôte med potatiskaka och ratatouille. Serveras med picklad lök, persilja och bearnaisesås på brynt smör
255
Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Krämig räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
225
Tillval: Löjrom 90
Vinrekommendation: Triennes, Rosé, Cinsault, Frankrike
Bakad Blomkål
Smör bakad blomkål med rostad morotspuré, saltbakad knipplök,
balsamico kokta tomater, currybrynt smör och parmesanskum
255
Vinrekommendation:
Barnmeny
Friterad kyckling med pommes frites och dipp
90