top of page
Svart bakgrund

HELGMENY

Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-20.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

Gäller till och med 22/12

Förrätter

Snacks

​

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

Marconamandlar

​

​

​

 

125

125

80

50

50

45

60

​

​

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155

Vinrekommendation: Saint-Réol Champagne, Pinot Noir, Chardonnay, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök,
finhackad cornichon, betchips och örtpulver

140

Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

135

Vinrekommendation: De la Pépière, Melon de Bourgogne, Frankrike

Pumpasoppa

Krämig pumpasoppa med surdegskrutonger och färsk körvel
130

Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

Svart bakgrund

Helgmeny

Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-20.00

Varmrätter

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
259

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling, parmesan, persilja och örtolja
225

Vinrekommendation: Nina, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Caesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155

Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök, finhackad cornichon, betchips och örtpulver. Serveras med pommes frites och dijonnaise 

285

Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
S
erveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, se
napssmör och portvinssås 

290

Vinrekommendation: Marchesi, Barbera d´Asti, Italien

Krämig räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230

Tillval: Löjrom  90

Vinrekommendation: Triennes, Rosé, Cinsault, Frankrike

Fish and chips

Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
195

Ölrekommendation: San Miguel, Fatöl

Hamburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Halloumi hamburgare

Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Barnmeny

Fish and chips
med dipp

90

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

115

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

​

Ostar

3st ostar med tillbehör

125

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

30

"Äpplekaka"

Karamell bakatäpple,
kanel och kardemummaglass,
havrecrumble, björnbärsmaräng,
lemoncurd och rårörda blåbär

125​

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

45

Cardells pralinservering

3 st av cardells praliner.

80

bottom of page