HELGMENY
Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-20.00
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
Gäller till och med 22/12
Förrätter
Snacks
​
Charkbricka
Ostbricka
Friterade karré &-högrevskroketter
Gröna Nocellara oliver
Nötmix
Chips
Marconamandlar
​
​
​
125
125
80
50
50
45
60
​
​
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155
Vinrekommendation: Saint-Réol Champagne, Pinot Noir, Chardonnay, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök,
finhackad cornichon, betchips och örtpulver
140
Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
135
Vinrekommendation: De la Pépière, Melon de Bourgogne, Frankrike
Pumpasoppa
Krämig pumpasoppa med surdegskrutonger och färsk körvel
130
Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA
Helgmeny
Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-20.00
Varmrätter
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
259
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling, parmesan, persilja och örtolja
225
Vinrekommendation: Nina, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau
Caesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155
Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår med äggulekräm, picklade senapsfrön, friterad schalottenlök, finhackad cornichon, betchips och örtpulver. Serveras med pommes frites och dijonnaise
285
Vinrekommendation: Georges Duboeuf, Gamay, Frankrike, Beaujolais Nouveau
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
Serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
290
Vinrekommendation: Marchesi, Barbera d´Asti, Italien
Krämig räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230
Tillval: Löjrom 90
Vinrekommendation: Triennes, Rosé, Cinsault, Frankrike
Fish and chips
Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
195
Ölrekommendation: San Miguel, Fatöl
Hamburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Halloumi hamburgare
Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Barnmeny
Fish and chips
med dipp
90
EFTERRÄTTER
Crème brûlée
Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär
115
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
​
Ostar
3st ostar med tillbehör
125
Cardells Pralin
Fråga efter dagens smak på våra praliner
30
"Äpplekaka"
Karamell bakatäpple,
kanel och kardemummaglass,
havrecrumble, björnbärsmaräng,
lemoncurd och rårörda blåbär
125​
Glass eller Sorbet
Serveras med mandelcrumble och bär
45
Cardells pralinservering
3 st av cardells praliner.
80