

Lördag Lunch
Gäller även 6/6 11-17
Serveras Lördagar kl.11.00-16.00
Med reservation för eventuellt snabba
ändringar i menyn​​​​​​​​​​​​​​
Förrätter
Snacks
​
Charkbricka
Ostbricka
Friterade karré &-högrevskroketter
Gröna Nocellara oliver
Nötmix
Chips
Marconamandlar
​
​
​
125
125
80
50
50
45
60
​
​
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155
Vinrekommendation: Saint-Réol Champagne, Pinot Noir, Chardonnay, Frankrike
Getosttoast
Smörstekt brioche, ruccola, honungs-och rosmarin bränd getost,
saltrostade valnötter och picklade betor
135
Vinrekommendation: Full fat, Pinot Grigio, Australien
"Gubbröra"
Potatis, matjessill, confiterad lök, vispad créme fraîche, ägg, rödlök, bryntsmör-skum och rågbrödscrumble
135
Dryckesrekommendation:
Bryggmästarens fatöl & Hven Akvavit
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
135
Vinrekommendation: De la Pépière, Melon de Bourgogne, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök,
picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
145
Vinrekommendation: Wongraven, Barbera ,Nebbiolo, Italien

Varmrätter
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Caesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155
Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike
Krämig räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230
Tillval: Löjrom 90
Vinrekommendation: Lundén, Rielsing, Tyskland
Halloumi hamburgare
Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
Serveras med pommes frites och dijonnaise
290
Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
259
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Fish and chips
Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
195
Ölrekommendation: San Miguel, Fatöl
Högrevsburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, gruyère, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Barnmeny
Fish and chips
med dipp
90

Dessert
Crème brûlée
Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär
115
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
​
Glass eller Sorbet
Serveras med mandelcrumble och bär
45
Cardells Pralin
Fråga efter dagens smak på våra praliner
30
Ostar
3st ostar med tillbehör
125
Cardells pralinservering
3 st av cardells praliner.
80