Svart bakgrund

HELGLUNCH

Lördagar kl.11.00-17.00 och Söndagar kl.12.00-15.00

Med reservation för snabba ändringar i menyn 

FÖRRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök,
gräslök och smörstekt brioche
135

Vinrekommendation: Fernand Engel,
Pinot Gris, Frankrike

Pumpasoppa

Krämig pumpasoppa på kokosgrädde med chili och ingefära, friterad svartkål och örtolja
100

Vinrekommendation: Letargo, Rioja Blanco, Spanien

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
120

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Råbiff

Hackat oxinnanlår med tryffelemulsion, picklad steklök, jordärtskockchips, äggulekräm med soja och picklad senapsfrön
135

Vinrekommendation: Tralci, barbera del Monferrato

Snacks

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

 

125

125

80

40

40

40

Svart bakgrund

HELGLUNCH

Lördagar kl.11.00-17.00 och Söndagar kl.12.00-15.00

Varmrätter

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
145

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
195

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Cesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
145

Vinrekommendation: Ventoz, Vinho Verde, Portugal

Krämig räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
195
Tillval: Löjrom  80

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot gris, Frankrike

Helgerbjudande December

Entrecôte  

Serveras med portvinssås, blandsallad på ruccola, semitorkade tomater, picklad rödlök och äppelcidervinegrette.

Serveras med pommes frites och dipp
195

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling,

örtolja & parmesan
185

Vinrekommendation: Letargo, Rioja Blanco, Spanien

Bouillabaisse

Tomatbaserad fisk- och skaldjurssoppa med saffran. Serveras med dagens fisk, musslor, räkor och aioli
135

Vinrekommendation: Letargo, Rioja Blanco, Spanien

Biff Rydberg

Smörstekt tärnad oxfilé, potatis och gul lök,
serveras med confiterad äggula, riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
265

Vinrekommendation: Gabrielskloof, The Blendm, Sydafrika