

HELGLUNCH
Lördagar kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-15.00
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
FÖRRÄTTER
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök,
gräslök och smörstekt brioche
135
Vinrekommendation: Fernand Engel,
Pinot Gris, Frankrike
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
120
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Snacks
Charkbricka
Ostbricka
Friterade karré &-högrevskroketter
Gröna Nocellara oliver
Nötmix
Chips
Marconamandlar
125
125
80
50
50
45
60
Råbiff
Hackat oxinnanlår, med friterat bovete, tärnad cornichon, krispig schalottenlök, picklad silverlök, äggula, färskkörvel, friterad sardell och
kräm på skånsksenap
135
Vinrekommendation: Valle Asinari, Barbera d´Asti, Italien

HELGLUNCH
Lördagar kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-15.00
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
Varmrätter
Helgerbjudande i Mars
"Asian-Macka"
Smörstekt surdegsbröd, sallad och spenat med vinaigrett, tomat, ryggbiff marinerad i soja, rostade sesamfrön och röd chili, pepparrotsmajonnäs, gari och vårlök. Serveras med pommes och dipp
185
Biff Rydberg
Smörstekt tärnad oxfilé, potatis och gul lök,
serveras med confiterad äggula, riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
265
Vinrekommendation: Gabrielskloof, The Blendm, Sydafrika
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
220
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Cesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
145
Vinrekommendation: Ventoz, Vinho Verde, Portugal
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
145
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Krämig räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
195
Tillval: Löjrom 80
Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot gris, Frankrike
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling,
örtolja & parmesan
185
Vinrekommendation: Letargo, Rioja Blanco, Spanien