top of page
Svart bakgrund

Helglunch

Lördag kl.11.00-17.00
Söndag kl.12.00-15.00 (efter 15.00 är det söndagsmiddag)

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

FÖRRÄTTER

Snacks

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

Marconamandlar

 

125

125

80

50

50

45

60

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök,
gräslök och smörstekt brioche
140

Vinrekommendation: Fernand Engel,
Pinot Gris, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår med gari, chilipulver, sojagravad äggule kräm, sesam och sojagravad gurka, friterad steklök och citrongräsmajonnäs
135

Vinrekommendation: 

Helgerbjudande
September

Lågtempererad ryggbiff på smörstekt focaccia med en basilika-och äpple dressad sallad. Hoisindressing, tomat , stekt lök och picklad rödlök. Serveras med pommesfrites och dipp

195

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
125

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Kantarell toast

Smörstekt surdegsbröd med gräddkokta kantareller och västerbottenost

140

Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

Svart bakgrund

Helglunch

Lördag kl.11.00-17.00
Söndag kl.12.00-15.00 (efter 15.00 är det söndagsmiddag)

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

Varmrätter

Fish and chips

Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
185

Ölrekommendation: Peroni, Fatöl

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
235

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Pasta med tupplår

Pestoslungad pasta med lågtempererat tupplår och riven parmesan
155

Vinrekommendation: Planeta, Nero d ´Avola, Italy

Caesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155

Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike

Entrecôte 

Stekt entrecôte med timjanrostad potatis och ratatouille. Serveras med picklad lök, persilja och bearnaisesås på brynt smör

245

Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA 

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Krämig räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
205
Tillval: Löjrom  80

Vinrekommendation: Triennes, Rosé, Cinsault, Frankrike

Kikärts-och champinjonsbiffar

Smaksatta med koriander, spiskummin, chili
och persilja. Serveras med rata
touille och säsongens primörer
145

Vinrekommendation: Cezar,  Syrah, Ungern

Barnmeny

Friterad kyckling med pommes frites och dipp

85

bottom of page