top of page
Svart bakgrund

Helgmeny

Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl
.12.00-20.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

FÖRRÄTTER

Snacks

​

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

Marconamandlar

​

​

​

 

125

125

80

50

50

45

60

​

​

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155

Vinrekommendation: 

Råbiff

Hackat oxinnanlår uppblandat med majonnäs på saltgurka och persilja,
serveras med kaprisaioli, rostat rågbröd, rödbetschips och riven parmesan

140

Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

130

Vinrekommendation: 

Kantarelltoast

Smörstekta kantareller på rostat surdegsbröd med västerbottenost, persilja och picklad stjälkselleri
149

Svart bakgrund

Helglunch

Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-20.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

Varmrätter

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
259

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling, friterade pumpakärnor, parmesan, örtolja och vattenkrasse
225

Vinrekommendation: 

Caesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155

Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår uppblandat med majonnäs på saltgurka och persilja,
serveras med kaprisaioli, rostat rågbröd, rödbetschips och riven parmesan.
Serveras med pommes frites och dijonnaise

285

Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
S
erveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, se
napssmör och portvinssås 

290

Vinrekommendation: H3 Cabernet Sauvignon, USA 

Krämig räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230

Tillval: Löjrom  90

Vinrekommendation: Triennes, Rosé, Cinsault, Frankrike

Fish and chips

Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
195

Ölrekommendation: Peroni, Fatöl

Hamburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Halloumi hamburgare

Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Barnmeny

Fish and chips
med dipp

90

bottom of page