top of page
Svart bakgrund

Helglunch

Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl
.12.00-15.00 (Efter 15.00 se Söndagsmiddag)

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

FÖRRÄTTER

Snacks

​

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

Marconamandlar

​

​

​

 

125

125

80

50

50

45

60

​

​

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök,
gräslök och smörstekt brioche
150

Vinrekommendation: Fernand Engel,
Pinot Gris, Frankrike

Helgerbjudande
April
"Oxfilémacka"

Focaccia smörstekt i ramslök, lågtempererad oxfilé, romansallad, bakad tomat, tomat- och basilikamajonnäs, riven parmesan och senapspicklad rödkål.
Se
rveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
130

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Råbiff

Hackat oxinnanlår med hoisin, picklad savoykål, picklad senapskräm, soyamarinerad beta, bacongula och
riven västerbottenost

135

Svart bakgrund

Helglunch

Lördagar Kl.11.00-17.00
Söndagar kl.12.00-15.00
(Efter 15.00 se Söndagsmiddag)

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

Varmrätter

Fish and chips

Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
185

Ölrekommendation: Peroni, Fatöl

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt
med chili, persilja, citron och vitlök.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
255

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Pasta med tupplår

Pestoslungad pasta med lågtempererat tupplår och riven parmesan
155

Vinrekommendation: Planeta, Nero d ´Avola, Italy

Caesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155

Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike

Entrecôte 

Stekt entrecôte med potatiskaka och ratatouille. Serveras med picklad lök, persilja och bearnaisesås på brynt smör

255

Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Krämig räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
225

Tillval: Löjrom  90

Vinrekommendation: Triennes, Rosé, Cinsault, Frankrike

Bakad Blomkål

Smör bakad blomkål med rostad morotspuré, saltbakad knipplök,
balsamico kokta tomater, currybrynt smör och parmesanskum

255

Vinrekommendation: 

Barnmeny

Friterad kyckling med pommes frites och dipp

90

bottom of page