top of page
Svart bakgrund

Lördag Lunch
Sommaruppehåll

Förrätter

Snacks

​

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

Marconamandlar

​

​

​

 

130

130

85

50

50

45

60

​

​

Svart bakgrund

Varmrätter

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
165

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Caesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
165

Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike

Krämig räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230

Tillval: Löjrom  100

Vinrekommendation: Lundén, Rielsing, Tyskland

Halloumi hamburgare

Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

199

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön 
Serveras med pommes frites och dijonnaise

290

Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

259

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Fish and chips

Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
199

Ölrekommendation: San Miguel, Fatöl

Högrevsburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, gruyère, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

199

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Barnmeny

Fish and chips
med dipp

90

Black Background_edited.jpg

Dessert

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

120

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

​

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

45

Ostar

3st ostar med tillbehör

125

bottom of page