Sommarmeny
Gäller till och med 24/8
Serveras Måndag - Lördagar från kl.11.00
Söndagar från kl.12.00
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
3 Rätters erbjudande
Räktoast
Biff Rydberg
Crème brûlée
480
Passande Vinpaket
350
​
FÖRÄTTER
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155
Vinrekommendation: Andre Clouet Champagne,
Pinot Noir, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår med cornichon,
picklade betor, friterad kapris,
senapskräm, confiterad äggula och smörgåskrasse
140
Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad
130
Tillval: Löjrom 95
Dryckesrekommendation: Vignes d'oc rose, Grenache, Cinasault, Frankrike
Getost
Honungsgrillad getost smaksatt med rosmarin med picklade betor, saltrostade valnötter och vårlök
140
Vinrekommendation: Wakefield, Sauvignon Blanc, Autstralien
HUVUDRÄTTER
Rödtunga
Smörstekt rödtungafilé med forellrom, örtslungade gulbetor, polkabetor, rädisor och grönsparris. Serveras med nypotatis, hummersås och friterad purjolök
285
Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA
Råbiff
Hackat oxinnanlår med cornichon,
picklade betor, friterad kapris,
senapskräm, confiterad äggula och smörgåskrasse. Serveras med pommes frites och dijonnaise
285
Vinrekommendation: Paolina, Barbera d'Alba, Italien
Fish & Chips
Pankopanerad torsk serveras med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
195
Ölrekommendation: Peroni, Fatöl
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor med persilja, chili, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
255
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Hamburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med bacon, hamburgardressing, tomat, saltgurka,
romansallad och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och chipotlemajonnäs
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakad tupplårfilé, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök och riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155
Ölrekommendation: Bryggmästarens mellan, Fatöl
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gullök,
serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
290
Vinrekommendation: H3 Cabernet Sauvignon, USA
Oxfilé
Lågtempererad oxfilé med portvinssås, haricotsverts, semitorkade tomater, och örtolja. Serveras med pommes frites och svarttryffel dipp
380
Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA
Krämig Räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230
Tillval: Löjrom 95
Vinrekommendation: Vignes d'oc rose, Grenache, Cinasault, Frankrike
Sparrisrisotto
Krämig risotto med grön sparris, parmesan, örtolja och krasse
220
Vinrekommendation: Wakefield, Sauvignon Blanc, Autstralien
Halloumi hamburgare
Stekt Haloumi i bricohebröd med hamburgardressing, tomat, saltgurka, romansallad och senapspicklad rödkål.
Serveras med pommes frites och chipotlemajonnäs
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Caesarsallad
Örtbakad tupplårfilé med romansallad, caesardressing, semitorkade tomater, picklad rödlök,
baconströssel, krutonger och riven parmesan
155
Vignes d'oc rose, Grenache, Cinasault, Frankrike
Barnmeny
Fish & Chips
eller
Friterad kyckling med pommes
90
DESSERT
Crème brûlée
Serveras med sorbet, karamelliserade mandlar och bär
115
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
​
Jordgubb & Chokladmousse
Chokladmousse med färska jordgubbar, karamelliserade jordnötter,
jordgubb-och myntasirap och vaniljglass
125
Vinrekommendation: Egly Ouriet Ratafia, Pinot Noir, Frankrike
Ostar
3st ostar med
pain d'épice och marmelad
125
Glass eller Sorbet
Serveras med mandelcrumble och bär
45