

Weekend lunch
Fredag-Lördag 11-16
Uppdaterad meny 15/8
Serveras Fredagar 11-14 och Lördagar 11-17
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
Krämig Räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230
Tillval: Löjrom 100
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
165
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Fish & Chips
Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
199
Ölrekommendation: San Miguel Fatöl
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
259
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Schnitzel
Panerad schnitzel med stekt potatis, gräddsås, kapris, gröna ärtor,
sardell-och vitlökssmör och citron
145
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Högrevsburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, gruyère, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
199
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Caesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
165
Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike
Halloumi hamburgare
Stekt Haloumi i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
199
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
Serveras med pommes frites och dijonnaise
290
Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling, parmesan och örtolja.
245
Vinrekommendation: Villabella Soave, Garganega, Italien
Barnmeny
Fish & Chips
med dipp
90
Crème brûlée
Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär
120
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern