top of page
Black Background_edited.jpg

Kvällsmeny

Serveras Torsdag-Lördag från kl.17.00
Vi ändrar vår menyn löpande och med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

Kvällsmenyn gäller fram till 25/6

3 Rätters erbjudande

Löjrom

Biff Rydberg

Crème brûlée

445

Passande Vinpaket

345

FÖRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
135

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår med friterad kapris, schalottenlök, picklad gul-och rödbeta, äggulekräm, friterad schalottenlök och pepparrotsmajonnäs
135

Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien 

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
120

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Getostkrokett

Friterad getostkrokett, serveras med picklad rödbetspuré, rostade pinje-och valnötter och honung smaksatt med rosmarin
125

Vinrekommendation: Zahel, Gruner Veltliner, Österrike  

Gåsleverterrine

Gåsleverterrine serveras med körsbärsgele, rostade hasselnötter, färskt fikon, smörstekt bricohe, tranbär inkokta i vanilj och cognac, apelsinstekt fläsk och krasseolja
140

Vinrekommendation: Muscat beaumes-de-vinese, Frankrike

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Gös

Smörstekt gös med timjankonfiterad rotselleri, bakad purjolök,
krispig broccolikrokett, pumpapuré, smörvänd spenat, saltbakade gulbetor, 
saffranssås, dill och krasse

285

Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gul lök, serveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, senapssm
ör och portvinssås 

265

Vinrekommendation: Robert Mondavi, Cabernet Sauvignon, USA 

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
195
Tillval: Löjrom 80

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

220

Vinrekommendation: Neiss, Riesling, Tyskland 

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling, örtolja och parmesan
185

Vinrekommendation:  Cezar, Syrah, Ungern

Barnmeny

Friterad kyckling med pommes frites och dipp

85

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

110

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

40

Ost & Knäcke

3st ostar med knäcke &
kvällens marmelad

125

Vinrekommendation: 3 viner som passar till de olika ostarna 

Banan, hallon och choklad
Vaniljglass rullad i karamelliserad hasselnöt, friterad banan, havtorn-och honungssirap, hallonskum, chokladbrickor, dulchekräm med vanilj och hallon
125
Vinrekommendation: Alambre muscatel de Setubal, Portugal

Cardells pralinservering

3st av Cardells praliner

70

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

25

bottom of page