top of page
Black Background_edited.jpg

Sommarmeny

Serveras hela dagen 
Måndag - Lördagar från kl.11.00
Söndagar från kl.12.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

3-Rätters Erbjudande
Räktoast

Pluma 
Crème brûlée

495

Passande vinpaket 350

​​

FÖRRÄTTER

Snacks

​

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

Marconamandlar

​

​

​

 

130

130

85

50

50

45

60

​

​

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
185

Vinrekommendation: Champagne AR Lenoble, Chardonnay & Pinot, Frankrike

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

135

Vinrekommendation: Colomé, Torrontes, Argentina

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135

Vinrekommendation: Trenz, Riesling, Tyskland

Getosttoast

Smörstekt brioche, spenat, honungs-och rosmarin bränd getost, 
saltrostade valnötter och picklade betor

135

Vinrekommendation: Villabella Soave, Garganega, Italien   

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök,

picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och

picklade senapsfrön
145

Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Pluma

​Marinerad pluma med barbecuesås,  serveras med rostade sommarprimörer,
marinerade tomater och smörstekt vårlök

299​

Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien

Rödtunga

Smörstekt rödtunga med friterad purjolök och forellrom, serveras med smörslungade sommarbetor, rädisor, sparris och nypotatis​

299

Vinrekommendation: Campillo, Viura, Chardonnay, Spanien

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230

Tillval: Löjrom 95

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Halloumiburgare

Stekt hallouimi i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

199

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Fish & Chips

Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites

199

Ölrekommendation: San Miguel Fatöl

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel,
picklad rödlök, riven parmesan. 
Serveras med pommes frites och dijonnaise

165

Ölrekommendation: Bryggmästarens Fatöl

Gravad lax

Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås

185

Vinrekommendation: Villabella Soave, Garganega, Italien

Oxfilé

Stekt oxfilé med haricots verts, vårlök, semitorkade tomater och örtolja.
Serveras med pommes frites och tryffeldipp
375
​

Vinrekommendation: 
Reyneke, Cabernet S, Merlot, Sydafrika

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön 
Serveras med pommes frites och dijonnaise

290

Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

259

Vinrekommendation: Trenz, Riesling, Tyskland

Högrevsburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

199

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Risotto

Krämig risotto med grön sparris, parmesan och örtolja.

245

Vinrekommendation: Villabella Soave, Garganega, Italien

Caesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater.
Toppas med parmesan och krutonger

165

Vinrekommendation: Triennes Rosé, Cinsault, Frankrike

Barnmeny

Fish & Chips
med dipp

90

Rödspätta
Helstekt rödspätta med kokt nypotatis, dill, kapris och picklade betor, serveras med brynt smör och citron
295
Fråga personalen om dagens tillgång

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

120

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

​

"Bananasplitt"

Vaniljglass, chokladmousse, jordgubbar, hallonmaräng, jordnöts- och choklad glaserade bananer och rabarbersirap.

130

Vinrekommendation: Lenz Moser, Trockenbeerenauslese, Österrike

Smördeg, citron & vanilj

Sockerbakad smördeg, citron & vanilj-curd, citronglass, vaniljkokt rabarber, rårörda vinbär & bakad vit choklad

130

Vinrekommendation: Pineto Brachetto d´Acqui, Italien

Ostar

3st ostar med tillbehör

125

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

45

bottom of page