

Kvällsmeny
Serveras Torsdag-Lördag från kl.17.00
Vi ändrar vår menyn löpande och med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
Kvällsmenyn gäller fram till 25/6
3 Rätters erbjudande
Löjrom
Biff Rydberg
Crème brûlée
445
Passande Vinpaket
345
FÖRÄTTER
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
135
Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår med friterad kapris, schalottenlök, picklad gul-och rödbeta, äggulekräm, friterad schalottenlök och pepparrotsmajonnäs
135
Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
120
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Getostkrokett
Friterad getostkrokett, serveras med picklad rödbetspuré, rostade pinje-och valnötter och honung smaksatt med rosmarin
125
Vinrekommendation: Zahel, Gruner Veltliner, Österrike
Gåsleverterrine
Gåsleverterrine serveras med körsbärsgele, rostade hasselnötter, färskt fikon, smörstekt bricohe, tranbär inkokta i vanilj och cognac, apelsinstekt fläsk och krasseolja
140
Vinrekommendation: Muscat beaumes-de-vinese, Frankrike

HUVUDRÄTTER
Gös
Smörstekt gös med timjankonfiterad rotselleri, bakad purjolök,
krispig broccolikrokett, pumpapuré, smörvänd spenat, saltbakade gulbetor,
saffranssås, dill och krasse
285
Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gul lök, serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
265
Vinrekommendation: Robert Mondavi, Cabernet Sauvignon, USA
Krämig Räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
195
Tillval: Löjrom 80
Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
220
Vinrekommendation: Neiss, Riesling, Tyskland
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling, örtolja och parmesan
185
Vinrekommendation: Cezar, Syrah, Ungern
Barnmeny
Friterad kyckling med pommes frites och dipp
85

EFTERRÄTTER
Crème brûlée
Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär
110
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
Glass eller Sorbet
Serveras med mandelcrumble och bär
40
Ost & Knäcke
3st ostar med knäcke &
kvällens marmelad
125
Vinrekommendation: 3 viner som passar till de olika ostarna
Banan, hallon och choklad
Vaniljglass rullad i karamelliserad hasselnöt, friterad banan, havtorn-och honungssirap, hallonskum, chokladbrickor, dulchekräm med vanilj och hallon
125
Vinrekommendation: Alambre muscatel de Setubal, Portugal
Cardells pralinservering
3st av Cardells praliner
70
Cardells Pralin
Fråga efter dagens smak på våra praliner
25