

Kvällsmeny
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
3 Rätters erbjudande
Kantarelltoast
Entrecôte
Crème brûlée
445
Passande Vinpaket
345
FÖRÄTTER
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
140
Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike
Råbiff
Hackat oxinnanlår med gari, chilipulver, sojagravad äggule kräm, sesam och sojagravad gurka, friterad steklök och citrongräsmajonnäs
135
Vinrekommendation:
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
125
Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland
Kantarell toast
Smörstekt surdegsbröd med gräddkokta kantareller och västerbottenost
140
Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

HUVUDRÄTTER
Anka
Krispigt ankbröst med rostad rödbetspuré, smörstekt shiitake och rostad jordärtskocka. Serveras med bakad knippe morot, balsamico kokt silverlök och sås på rostad anka smaksatt med körsbär
325
Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien
Havsabborre &
variation på broccoli
Smörstekt abborre med broccolipuré, smörstekt broccoli och friterad broccoli. Serveras med vitvinssås smaksatt med musselfond och dill, saffran- och dill picklad blomkål
285
Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA
Entrecôte
Stekt entrecôte med timjanrostad potatis och ratatouille. Serveras med picklad lök, persilja och bearnaisesås på brynt smör
245
Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA
Krämig Räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
205
Tillval: Löjrom 80
Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gul lök.
Serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
275
Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA
Kalvfilé
Lågtempererad kalvfilé med rosmarinsså och puré på äpple- och rostad rotselleri. Serveras med bakade äpple, honungsrostad sötpotatis, vinäger konfiterad selleri och bakade steklökar
345
Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA
Gnocchi
Smörstekt gnocchi serverad med ljummen mozzarella smaksatt med basilika och örtolja. Serveras med semitorkade tomater, bakad fänkål, rostad tomatsås och parmesan
185
Vinrekommendation: Planeta, Nero´d Avola, Italien
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
235
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Barnmeny
Friterad kyckling med pommes frites och dipp
85

EFTERRÄTTER
Björnbär
Björnbärsglass, färska björnbär, brynt smörkola ganache, nougatine crisp, lemon curd, björnbärsmaräng och citronverbena
125
Vinrekommendation: Egly Ouriet, Ratafia de Champagne
Crème brûlée
Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär
110
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
Ostar
3st ostar med knäcke &
kvällens marmelad
125
Glass eller Sorbet
Serveras med mandelcrumble och bär
40
Cardells Pralin
Fråga efter dagens smak på våra praliner
25