top of page
Black Background_edited.jpg

OBS! Begränsad meny under Gåsamidda 5/11-16/11
Kvällsmeny
Torsdag-Lördag från 17

Serveras Torsdagar-Lördagar från 17
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

FÖRRÄTTER

Snacks

Charkbricka

Ostbricka

Friterade karré &-högrevskroketter

Gröna Nocellara oliver

Nötmix

Chips

Marconamandlar

 

130

130

85

50

50

45

60

Jordärtskocksoppa

Krämig jordärtskockssoppa med friterad grönkål och örtolja
135

Vinrekommendation: Campillo Blanco, Viura, Spanien

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

135

Vinrekommendation: Colomé, Torrontes, Argentina

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135

Vinrekommendation: GB Charm, Riesling, Tyskland

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök,

picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och

picklade senapsfrön
145

Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

259

Vinrekommendation: GB Charm, Riesling, Tyskland

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök,
s
erveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, se
napssmör och portvinssås 

​335

Vinrekommendation: Seaward, Cabernet.S. Syd afrika

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön 
Serveras med pommes frites och dijonnaise

290

Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230

Tillval: Löjrom 95

Vinrekommendation: Colomé, Torrontes, Argentina

Halloumiburgare

Stekt hallouimi i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

199

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling, rosatde betor, parmesan och örtolja.

245

Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien

Högrevsburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

199

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Barnmeny

Fish & Chips
med dipp

90

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

120

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Ostar

3st ostar med tillbehör

125

"Äpplekaka"
Bakat äpple, kanel- och kardemummaglass, rårörda blåbär, svartvinbärsmaräng, havrecrumble & lemoncurd

135

Vinrekommendation: Kracher Auslese, Welchriesling, Österrike

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

45

bottom of page