top of page
Black Background_edited.jpg

Kvällsmeny

Serveras Torsdagar-Lördagar från kl.17.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

3 Rätters erbjudande

Löjrom

Entrecôte

Crème brûlée

475

Passande Vinpaket

345

FÖRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
150

Vinrekommendation: Gustave Lorentz, Pinot Gris, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår med hoisin, picklad savoykål, picklad senapskräm,
soyamarinerad beta, bacongula och riven västerbottenost

135

Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien 

Gravad gås

Gravat gåsbröst med picklad senap, pepparrot, grannbarrsmarinerade fikon,
friterad kapris och krasse olja och riven parmesan
140

Vinrekommendation: Children of the Rev. Pinot Noir, Australien

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
130

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Västerbottenost 

Krokett på västerbottenost serveras med senapspicklad rödkål, hoisindressing, bryntsmör pulver och vattenkrasse
140

Vinrekommendation: Avelada, Lourerio, Portugal 

Rökt potatis-och purjolökssoppa med kycklingfond

Serveras med vitlöksstekt pilgrimsmussla, torkad prosciutto och färsk körvel 
140

Vinrekommendation: Gusatve Lorentz, Pinot Gris, Frankrike

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Hälleflundra

Smörstekt hälleflundra tillsammans med dill, citron och forellrom i en vitvinssås. Serveras med puré på rostadpalsternacka, lisakulor med bryntsmör och gräslök,
citron stekt savoykål, friterad shitakee och sotad blomkål

295

Vinrekommendation: Max´s, Chardonnay, Australien

Entrecôte 

Stekt entrecôte serveras med ratatouille och en potatiskaka med parmesan och västerbottenost. Serveras med picklad lök, persilja och bearnaisesås på brynt smör

255

Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

255

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
225

Tillval: Löjrom 90

Vinrekommendation: Aveleda, Lourerio, Portugal

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gul lök.
S
erveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, se
napssmör och portvinssås 

290

Vinrekommendation: Max´s, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Australien 

Risotto

Krämig risotto med semitorkade tomater, basilika, mozzarella, rostade
pinjenötter toppas med riven parmesan
200

Vinrekommendation:  Max´s; Chardonnay, Australien

Asian-pluma

Chili-och vitlöksmarinerad pluma, rostat jordärtsskocka-och potatisskum,
smörstekt vårlök, risvinägermarinerad steklök, apelsinstekt pak choi,

sojaglaze, rostade sesamfrön, örtpulver och gari
275

Vinrekommendation: Children of the Rev. Pinot Noir, Australien

Barnmeny

Fish & Chips
med dipp

90

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Choklad & Hallon

Chokladmoussé, hallonsorbét, hallongel, vaniljmaräng, hallonpulver och chokladpulver

125

Vinrekommendation: Yalumba NV Antique Muscat, Australien

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

110

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

45

Ostar

3st ostar med knäcke &
kvällens marmelad

125

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

30

bottom of page