top of page
Black Background_edited.jpg

Kvällsmeny

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

3 Rätters erbjudande

Kantarelltoast

Entrecôte

Crème brûlée

445

Passande Vinpaket

345

FÖRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
140

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår med gari, chilipulver, sojagravad äggule kräm, sesam och sojagravad gurka, friterad steklök och citrongräsmajonnäs
135

Vinrekommendation: 

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
125

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Kantarell toast

Smörstekt surdegsbröd med gräddkokta kantareller och västerbottenost

140

Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Anka

Krispigt ankbröst med rostad rödbetspuré, smörstekt shiitake och rostad jordärtskocka. Serveras med bakad knippe morot, balsamico kokt silverlök och sås på rostad anka smaksatt med körsbär
325

Vinrekommendation:  Fenomen, Monastrell, Spanien 

Havsabborre &
variation på broccoli

Smörstekt abborre med broccolipuré, smörstekt broccoli och friterad broccoli. Serveras med vitvinssås smaksatt med musselfond och dill, saffran- och dill picklad blomkål

285

Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA

Entrecôte 

Stekt entrecôte med timjanrostad potatis och ratatouille. Serveras med picklad lök, persilja och bearnaisesås på brynt smör

245

Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA 

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
205

Tillval: Löjrom 80

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gul lök.
S
erveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, senapssm
ör och portvinssås 

275

Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA 

Kalvfilé 

Lågtempererad kalvfilé med rosmarinsså och puré på äpple- och rostad rotselleri. Serveras med bakade äpple, honungsrostad sötpotatis, vinäger konfiterad selleri och bakade steklökar

345

Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA 

Gnocchi

Smörstekt gnocchi serverad med ljummen mozzarella smaksatt med basilika och örtolja. Serveras med semitorkade tomater, bakad fänkål, rostad tomatsås och parmesan
1
85

Vinrekommendation:  Planeta, Nero´d Avola, Italien

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

235

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Barnmeny

Friterad kyckling med pommes frites och dipp

85

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Björnbär
Björnbärsglass, färska björnbär, brynt smörkola ganache, nougatine crisp, lemon curd, björnbärsmaräng och citronverbena

125
Vinrekommendation: Egly Ouriet, Ratafia de Champagne

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

110

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Ostar

3st ostar med knäcke &
kvällens marmelad

125

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

40

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

25

bottom of page