

Sommarmeny
Serveras hela dagen
Måndag - Lördagar från kl.11.00
Söndagar från kl.12.00
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
3-Rätters Erbjudande
Räktoast
Pluma
Crème brûlée
495
Passande vinpaket 350
​​
FÖRRÄTTER
Snacks
​
Charkbricka
Ostbricka
Friterade karré &-högrevskroketter
Gröna Nocellara oliver
Nötmix
Chips
Marconamandlar
​
​
​
130
130
85
50
50
45
60
​
​
Löjrom
Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
185
Vinrekommendation: Champagne AR Lenoble, Chardonnay & Pinot, Frankrike
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
135
Vinrekommendation: Colomé, Torrontes, Argentina
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135
Vinrekommendation: Trenz, Riesling, Tyskland
Getosttoast
Smörstekt brioche, spenat, honungs-och rosmarin bränd getost,
saltrostade valnötter och picklade betor
135
Vinrekommendation: Villabella Soave, Garganega, Italien
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök,
picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
145
Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien

HUVUDRÄTTER
Pluma
​Marinerad pluma med barbecuesås, serveras med rostade sommarprimörer,
marinerade tomater och smörstekt vårlök
299​
Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien
Rödtunga
Smörstekt rödtunga med friterad purjolök och forellrom, serveras med smörslungade sommarbetor, rädisor, sparris och nypotatis​
299
Vinrekommendation: Campillo, Viura, Chardonnay, Spanien
Krämig Räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230
Tillval: Löjrom 95
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Halloumiburgare
Stekt hallouimi i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
199
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Fish & Chips
Pankopanerad torsk med remoulad, picklad rödlök och pommes frites
199
Ölrekommendation: San Miguel Fatöl
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel,
picklad rödlök, riven parmesan.
Serveras med pommes frites och dijonnaise
165
Ölrekommendation: Bryggmästarens Fatöl
Gravad lax
Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås
185
Vinrekommendation: Villabella Soave, Garganega, Italien
Oxfilé
Stekt oxfilé med haricots verts, vårlök, semitorkade tomater och örtolja.
Serveras med pommes frites och tryffeldipp
375​
Vinrekommendation:
Reyneke, Cabernet S, Merlot, Sydafrika
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
Serveras med pommes frites och dijonnaise
290
Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
259
Vinrekommendation: Trenz, Riesling, Tyskland
Högrevsburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
199
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Risotto
Krämig risotto med grön sparris, parmesan och örtolja.
245
Vinrekommendation: Villabella Soave, Garganega, Italien
Caesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater.
Toppas med parmesan och krutonger
165
Vinrekommendation: Triennes Rosé, Cinsault, Frankrike
Barnmeny
Fish & Chips
med dipp
90
Rödspätta
Helstekt rödspätta med kokt nypotatis, dill, kapris och picklade betor, serveras med brynt smör och citron
295
Fråga personalen om dagens tillgång

EFTERRÄTTER
Crème brûlée
Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär
120
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
​
"Bananasplitt"
Vaniljglass, chokladmousse, jordgubbar, hallonmaräng, jordnöts- och choklad glaserade bananer och rabarbersirap.
130
Vinrekommendation: Lenz Moser, Trockenbeerenauslese, Österrike
Smördeg, citron & vanilj
Sockerbakad smördeg, citron & vanilj-curd, citronglass, vaniljkokt rabarber, rårörda vinbär & bakad vit choklad
130
Vinrekommendation: Pineto Brachetto d´Acqui, Italien
Ostar
3st ostar med tillbehör
125
Glass eller Sorbet
Serveras med mandelcrumble och bär
45