top of page
Black Background_edited.jpg

Kvällsmeny

Torsdag - Lördag Från kl.17.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn 

FÖRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
135

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
120

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Råbiff

Hackat oxinnanlår, med friterat bovete, tärnad cornichon, krispig schalottenlök, picklad silverlök, äggula, färskkörvel, friterad sardell och kräm på skånsksenap
135

Vinrekommendation: Valle Asinari, Barbera d´Asti, Italien  

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Anka 

SKrispigt ankbröst, rostad jordärtskocka, körsbärsgel, smörstekt shiitake, rostad palsternackspuré och portvinssås smaksatt med björnbär

285

Vinrekommendation: Valle Asinari, Barbera d´Asti, Italien

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gul lök, serveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås 

265

Vinrekommendation: H3, Cabernet Sauvignon, USA 

Piggvar

Smörstekt piggvar med sotad blomkål, saffranskonfiterad steklök, blomkålsskum, purjolöksaska, blomkålsskott, friterad romanesco och gräslökspräckt vitvinssås

285

Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

220

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland 

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
195
Tillval: Löjrom 80

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling, örtolja och parmesan
185

Vinrekommendation: Pelofino rosso, Sangiovese, Italien

Barnmeny

Fish & Chips
med dipp

85

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

110

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Ost & Knäcke

3st ostar med knäcke &
kvällens marmelad

125

Vinrekommendation: 3 viner som passar till de olika ostarna 

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

40

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

25

Cardells pralinservering

3st av Cardells praliner

75

bottom of page