top of page
Black Background_edited.jpg

Kvällsmeny

Gäller till och med 22/6

Sommarmeny börjar från och med 24/6

Serveras Torsdagar-Lördagar från kl.17.00

Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn

3 Rätters erbjudande

Matjessill

Entrecôte

Crème brûlée

475

Passande Vinpaket

345

FÖRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
150

Vinrekommendation: Domaine de La Pépière, Melon de Bourgogne, Frankrike

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök, tryffelkräm, vitlök-och chilimarinerad kapris, picklade äpplen, gravad äggula och friterad purjolök
135

Vinrekommendation: Egido, Barbera d´Alba, Italien

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
130

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Matjessill, stenbitsrom, rågbröd

Matjessills kräm på rågbröd med brynt smör, ägghalva med stenbitsrom, 
konfiterad steklök, riven prästost och brynt med anis

130

Dryckesrekommendation: Bryggmästarens fatöl och Hvens Akvavit

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Hälleflundra

Smörstekt hälleflundra tillsammans med dill, citron och forellrom i en vitvinssås. Serveras med puré på rostad palsternacka, lisakulor med brynt smör och gräslök,
citronstekt savoykål, friterad shitakee och sotad blomkål

295

Vinrekommendation: Merf, Chardonnay, USA 

Entrecôte 

Stekt entrecôte serveras med ratatouille och en potatiskaka med parmesan och västerbottenost. Serveras med picklad lök, persilja och bearnaisesås på brynt smör

265

Vinrekommendation: Fenomen, Monastrell, Spanien

Bakad Blomkål

Smörbakad blomkål med rostad morotspuré, saltbakad knipplök,
balsamico kokta tomater, currybrynt smör och parmesanskum

255

Vinrekommendation: 

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

255

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök.
S
erveras med confiterad äggula, 
riven pepparrot, se
napssmör och portvinssås 

290

Vinrekommendation: H3 Cabernet Sauvignon, USA 

Kalkon 

Konfiterad kalkonlår med grön sparrissallad, konfiterad vit sparris, 
fläder picklad steklök, vit sparris sås. Serveras med smörstekt kejsarhatt, 
bakad spetskål, bakad knippmorot, och sötpotatispuré 

265

Vinrekommendation: Barbera d´Alba, Italien 

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
225

Tillval: Löjrom 90

Vinrekommendation: Domaine de La Pépière, Melon de Bourgogne, Frankrike

Barnmeny

Fish & Chips
med dipp

90

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

110

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Rabarber, valrhona choklad och lime

Bavaroise på valrhona dulce choklad, karamelliserade jordnötter, vaniljkokt rabarber, blåbär- och svartvinbärsmaräng, lime sorbet och en sirap på rabarber och mynta

125

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Ostar

3st ostar med knäcke &
kvällens marmelad

125

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

45

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

30

bottom of page