Black Background_edited.jpg

KVÄLLSMENY

Kvällsmenyn serveras till och med 23/12

Kvällsmenyn serveras Torsdag – Lördag Från kl. 17.00
Med reservation för snabba ändringar i menyn 

FÖRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
135

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
120

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Jordärtskocksoppa

Krämig jordärtskocksoppa med friterad kapris och örtolja

100

Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, USA

Råbiff

Hackat oxinnanlår med tryffelemulsion, picklad steklök, jordärtskockchips,
äggulekräm med soja, friterad kapris och picklad senapsfrön

135

Vinrekommendation: Pelofino rosso, Sangiovese, Italien

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Flankstek

Flankstek med portvinssås. Serveras med sötpotatispuré, semitorkade
tomater, gari, basilika och potatiskroketter smaksatta med tryffel och parmesan
275

Vinrekommendation: H3, Cabernet sauvignon, USA

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök, serveras med confiterad äggula, riven pepparrot, senapssmör och portvinssås

265

Vinrekommendation:: The Blend, Gabrielskloof, Sydafrika

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

220

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland 

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
195
Tillval: Löjrom 80

Vinrekommendation: Fernand Engel, Pinot Gris, Frankrike

Risotto

Krämig risotto med ostronskivling, örtolja och parmesan
185

Vinrekommendation: Pelofino rosso, Sangiovese, Italien

Rödtunga

Smörstekt Rödtunga med vitvinsbaserad musselsås. Serveras med blomkålspuré,
sotad blomkål, forellrom, saffranspicklad blomkål, dill och gräslök
285

Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien

Barnmeny

Friterad kykling
med dipp

85

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Choklad, havtorn & vanilj

Gjuten chokladpastej, havtornssorbet, vaniljbavaroise, apelsin-rårröda havtorn, havtornsmousse och vaniljmaräng
125

Vinrekommendation: Brumaire, Petit manseng, Frankrike

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

100

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

40

Ost & Knäcke

Ostservering med bröd &
kvällens marmelad

125

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

25