

OBS! Begränsad meny under Gåsamidda 5/11-16/11
Kvällsmeny
Torsdag-Lördag från 17
Serveras Torsdagar-Lördagar från 17
Med reservation för eventuellt snabba ändringar i menyn
FÖRRÄTTER
Snacks
Charkbricka
Ostbricka
Friterade karré &-högrevskroketter
Gröna Nocellara oliver
Nötmix
Chips
Marconamandlar
130
130
85
50
50
45
60
Jordärtskocksoppa
Krämig jordärtskockssoppa med friterad grönkål och örtolja
135
Vinrekommendation: Campillo Blanco, Viura, Spanien
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
135
Vinrekommendation: Colomé, Torrontes, Argentina
Musslor
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135
Vinrekommendation: GB Charm, Riesling, Tyskland
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök,
picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
145
Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien

HUVUDRÄTTER
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
259
Vinrekommendation: GB Charm, Riesling, Tyskland
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gullök,
serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
335
Vinrekommendation: Seaward, Cabernet.S. Syd afrika
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
Serveras med pommes frites och dijonnaise
290
Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien
Krämig Räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230
Tillval: Löjrom 95
Vinrekommendation: Colomé, Torrontes, Argentina
Halloumiburgare
Stekt hallouimi i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
199
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Risotto
Krämig risotto med ostronskivling, rosatde betor, parmesan och örtolja.
245
Vinrekommendation: Paolina Barbera d´Alba, Italien
Högrevsburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med bbq-sås, bifftomat, saltgurka, cheddar, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
199
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Barnmeny
Fish & Chips
med dipp
90

EFTERRÄTTER
Crème brûlée
Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär
120
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
Ostar
3st ostar med tillbehör
125
"Äpplekaka"
Bakat äpple, kanel- och kardemummaglass, rårörda blåbär, svartvinbärsmaräng, havrecrumble & lemoncurd
135
Vinrekommendation: Kracher Auslese, Welchriesling, Österrike
Glass eller Sorbet
Serveras med mandelcrumble och bär
45

